RU  UA

Зірки

Це їх вибір: як віра Тома Круза зруйнувала стосунки Ніколь Кідман з прийомними дітьми

У Церкви саєнтології Ніколь Кідман вважають персоною нон грата

Ніколь Кідман вважає, що саєнтологія зруйнувала її стосунки з двома старшими дітьми, усиновленими в шлюбі з Томом Крузом. Видання Daily Mail пише, що 24-річний Коннор і 26-річна Ізабелла приєдналися до релігійного руху прийомного батька після того, як шлюб голлівудських зірок розпався в 2001 році.

Саєнтологам забороняється мати близькі або значущі стосунки з людьми, які знаходяться поза їх церквою. Через це Кідман змушена була здалеку спостерігати, як її діти дорослішають. Більш того, її не запросили на весілля сина Коннора з нареченою Сільвією.

"Сільвію називають "принцесою саєнтології", і вона є лідером італійського відділення Церкви саєнтології", - пише Daily Mail.

"Том стоїть за цим, а його бажання - закон, - повідомило джерело RadarOnline ще в березні. - Том подзвонив, а Коннор послухався. Коннор молиться на землю, по якій ходить його батько, і ніколи його не ослухається. По-перше, Том ніколи б навіть не подумав запросити Ніколь на весілля Коннора, тому що вона вважається "подавляючою особистістю" в церкві. І, по-друге, він просто не хоче, щоб вона там була".

У книзі екс-члена Церкви саєнтології Лії Реміні також говориться, що після розлучення Ніколь була названа "подавляючою особистістю", і її дітям довелося припинити з нею близькі стосунки. Але Ніколь Кідман, схоже, вдалося встановити контакт з дочкою Ізабеллою. Дівчина займається виробництвом одягу, і свою модну лінію - Белла Кідман Круз - вона назвала, не викидаючи прізвища матері.

52-річна актриса відмовляється говорити про релігію або сімейні зв’язки, але Daily Mail пише, що вона була відсутня на багатьох важливих подіях в житті своїх дітей. Так, в 2015 році її не було на весіллі Ізабелли, хоча в цей день вона перебувала в Лондоні, де проходила церемонія.

В інтерв'ю журналу Who Кідман зізнавалася, що не дивлячись на складні стосунки, вона все ще любить своїх дітей.

"Я дуже приватна в цих питаннях. Я повинна захищати наші стосунки. І я впевнена на 150 відсотків, що віддала б своє життя заради дітей. Мої діти можуть приймати власні рішення. Це їх вибір - стати саентологами. А моє завдання як матері - любити їх", - сказала вона.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Певица Светлана Лобода представила новый сингл с текстом, основанным на личных переживаниях