RU  UA

Зірки

Джастін Бібер обирає костюм для весілля: та з такими ідеями співака відправляють до цирку

Джастін Бібер та Хейлі Болдуін планують одружитися вже 30 вересня

Американський поп-співак Джастін Бібер продовжує активно готуватися до весілля з моделлю Хейлі Болдуін. Втім, після того, як пара побралася, дочка голлівудського актора вже змінила прізвище на Бібер. Нещодавно наречений перейшов до етапу вибору костюму і почав радитися з підписниками в Instagram, пропонуючи свої варіанти. Ось тільки з такими ідеями хітмейкера відправляють до цирку.

На особистій сторінці у соцмережі, де за життям артиста стежать понад 100 млн користувачів, Джастін Бібер почав публікувати фотографії нарядів і питати думки фанів. Наскільки серйозно налаштований на ці наряди співак, не відомо. Але в коментарях під знімками розігралися справжні баттли, в яких бере участь і сама Хейлі.

Джастін Бібер та Хейлі Болдуін почали зустрічатися ще в 2015 році. Що правда, тоді знаменитості були разом лише до 2016 року. Майже два роки по тому, у 2018 році, вони відновили відносини, а цього літа заручилися.

Як стало відомо пізніше, майбутнє подружжя зареєструвало шлюб ще у вересні 2018 року, після чого модель змінила прізвище на Бібер. Поділившись цією новиною пара також розповіла фанам, що планує масштабне свято, але організують його пізніше. І ось, згідно з попередньою інформацією, весілля Бібера та Болдуін відбудеться вже 30 вересня у Південній Кароліні, у зв'язку з чим наречений активно готується до цієї події.

"Чи не допоможете обрати смокінг для весілля з цих трьох варіантів", - написав він у Instagram, запропонувавши кілька варіантів на вибір.

Швидше за все, співак просто розіграв шанувальників, але в такому випадку вони зовсім не були готові до троллінгу, бо сприйняли ситуацію надто серйозно.

"Джастіне, ти ж жартуєш, правда? Що за жахливі костюми?", "Хлопче, з такими нарядами тільки до цирк. Вибач", "Ні, ні і ще раз ні. Всі жахливі. Сподіваюся, ти жартуєш", "Гей, давай без цих приколів. Ти повинен круто виглядати, а не як клоун, чуєш?" - почали писати співакові у коментарях.

  • Українська співачка Ассоль розкрила вартість весільного плаття. І, зізнаємося, його вага у 23 кг вразила менше.
  • Українська прима-балерина і суддя "Танців з зірками" Катерина Кухар вийшла заміж за артиста балету Олександра Стоянова. Весільна церемонія відбулася в прямому ефірі танцювального шоу, а після випуску молодята влаштували вечірку за лаштунками проекту.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.