Лайм

Не перестаю себе звинувачувати: Ксенія Мішина розповіла, як увела чоловіка з сім'ї

Акторка розговорилася про особисте

Акторка Ксенія Мішина, зірка популярного українського серіалу "Кріпосна" на каналі СТБ, зізналася, що одного разу вона зруйнувала чужу сім'ю.

Про це вона розповіла в проекті Маші Єфросиніної на YouTube "Іспит". Таке зізнання артистка зробила коментуючи чутки про роман з партнером по шоу "Танці з зірками" Женею Котом, який щасливо одружений на своїй коханій Наталії Татринцевій (відео дивіться на сторінці нижче).

"Я вкрай шанобливо ставлюся до сімейного життя, тому що у мене був момент того, коли чоловік через мене пішов з сім'ї. І нічого доброго, це ні до чого не привело. Я не перестаю себе звинувачувати за це. Немає чистоти там. Я на цей крок ніколи не піду", - заявила Ксенія.

Акторка додала, що після цього випадку у неї всередині з'явилася "якась штука", яка не дозволить їй більше закохатися в одруженого чоловіка. А на питання Єфросиніної, що буде, якщо почуття спалахнуть у Жені, Ксенія відповіла: "Що там у нього почнеться - це його проблеми".

За словами Мішиної, між нею і Котом нічого немає, а пристрасть і поцілунки на паркеті це всього лише акторська гра.

"Якщо я не буду використовувати свої сильні сторони, тобто свою акторську майстерність, то мої танці будуть ніякими. Тому що танцювати я не вмію, і техніки ніякої в мене немає", - підкреслила акторка.

  • Ксенія Мішина стала героїнею жовтневого номера журналу "Караван історій". Акторка прикрасила обкладинку глянцю і знялася у пікантній фотосесії.
  • Обурені глядачі "Кріпосної" запустили флешмоб: так не боролися навіть за Джона Сноу в "Грі престолів".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях