Лайм

Модель Кайлі Дженнер і репер Тревіс Скотт розійшлися: що відомо про розрив пари

Стосунки пари тривали 2 роки. Разом вони виховують маленьку дочку

Після двох років стосунків модель, бізнесвумен і наймолодший мільярдер в історії Кайлі Дженнер розлучається зі своїм хлопцем, репером Тревісом Скоттом. За інформацією Daily Mail, пара вирішила призупинити свої стосунки кілька тижнів тому, після тривалого періоду сварок.

20-річна Дженнер почала зустрічатися з 26-річним Скоттом на фестивалі Coachella у 2017 році, і вже за кілька тижнів завагітніла дочкою Стормі Вебстер. Через 2 місяці дівчинці виповниться 2 роки, і ЗМІ повідомляють, що пара вирішила розділити її опіку порівну.

Останній раз Дженнер і Скотта бачили разом 27 серпня, на прем'єрі документального фільму Netflix "Дивись, мама, я можу літати", в якому розповідається про особисте і професійне життя репера. Також вони з'являлися в фотосесії для Playboy, яку знімала український фотограф Саша Самсонова.

Видання E! з посиланням на інсайдера повідомляє, що хоча стосунки пари розладналися, вони ще не закінчені. Інше джерело розповіло таблоїду, що Кайлі і Тревіс офіційно не називають це розривом, хоча "живуть в різних будинках і спілкуються заради дочки".

"Тревіс зупинився в своєму будинку в Беверлі-Хіллз, і Кайлі дозволила йому побачити Стормі. Вона ніколи не забере у нього дочку", - пише E! News.

Тревіс Скотт не супроводжував Кайлі на другу весільну церемонію Джастіна Бібера і Хейлі Болдуін в понеділок. Зірка з'явилася на заході зі своєю сестрою Кендалл і матір'ю Кріс, а також з друзями, включаючи Джейдена Сміта.

"У Кайлі був келих шампанського в руці, і вона танцювала зі Стормі на танцполі. Кріс обіймала її весь вечір", - повідомив очевидець.

Хоча Кайлі є активним користувачем соціальних мереж, вона не ділилася фотографіями Тревіса в Instagram з 10 вересня, коли прорекламувала яскраву обкладинку журналу Playboy. Тоді пара також хвалилася своїм сексуальним життям.

"Багато людей стверджують, що народження дитини може нашкодити сексуальному життю, але я відчуваю, що це суперечить нашому досвіду. Так, ми безумовно довели, що цей слух помилковий, - заявила 22-річна модель. - Ти можеш бути сексуальною і при цьому залишатися відмінною матір'ю".

Також Кайлі заявляла, що вони з Тревісом добре ладнають, бо він її "кращий друг".

"Ми думаємо однаково і у нас одні й ті ж цілі і захоплення в житті, - пояснила вона. - Коли у нас вихідний, ми граємо зі Стормі весь день, і всі троє дуже весело проводимо час. Ми багато плаваємо; Стормі любить плавати, тому ми завжди в басейні, граємо в її кімнаті або беремо її на ланч".

Видання The Blast повідомляє, що Дженнер і Скотт не мали ніяких проблем з розподілом опіки над маленькою дочкою і не залучали юристів.

"Вони навряд чи будуть сперечатися через аліменти, оскільки обидва фінансово незалежні", - повідомляє джерело.

Раніше пара сварилася і мирилася кілька разів, але тепер, за інформацією ЗМІ, вони не впевнені, що їм вдасться знову відновити стосунки.

"У них все ще є деякі проблеми з довірою... їхні проблеми виникли в основному через стреси в їхньому способі життя", - додав інсайдер.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях