Лайм

Катя Осадча та Юрій Горбунов проводять романтичний вікенд в Парижі: фото

Подружжя насолоджується відпочинком в столиці Франції

Зіркове подружжя Катя Осадча та Юрій Горбунов вирушили в одне з найромантичніших міст світу - Париж.

Фотографіями з подорожі телеведучі охоче діляться на своїх сторінках в Instagram. На знімках пара позує на тлі красивих паризьких будинків, і, звичайно ж, на фоні Ейфелевої вежі - однієї з головних визначних пам'яток Франції. До речі, подружжю пощастило застати святкування її 130-річчя.

"Напевно, я так люблю Париж, що за збігом обставин, ми опинилися в день чергового святкування 130-річчя Ейфелевої вежі в Парижі. Її хотіли розібрати, Ефеля сварили за те, що своїм витвором зіпсував місто, але залишили і тепер не шкодують. В честь ювілею - спеціальне світлове шоу, і концерт", - написала телеведуча.

Вона також зазначила, що Париж для неї - особливе місце, адже він став першим містом, в якому вона деякий час жила самостійно.

"Париж - перше місто в Європі, де я довгий час жила самостійно. Пам'ятаю, як намагалася говорити французьскою, паралельно вивчала англійську, наздоганяла шкільну програму і працювала. Тоді я була винятком з правил. А зараз звернула увагу на те, що у Франції з'явилося більше молодих людей з різних країн і з України також. Сучасна молодь - космополітична і не бачить меж для своєї освіти або розвитку", - написала під одним зі своїх постів Осадча.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях