Лайм

Українці вразили Тома Круза незвичайним виконанням хіта з фільму "Місія нездійсненна": відео

Кавер пролунав на бандурі і акордеоні

Українські музиканти з колективу B&B project, які виконують кавер-версії популярних мелодій на акордеоні та бандурі, зіграли саундтрек з фільму "Місія нездійсненна" перед Томом Крузом під час його прогулянки Києвом.

Ролик з'явився на YouTube-каналі музичного колективу. Днями зірка Голлівуду пройшовся по новому пішохідному мосту разом з мером столиці Віталієм Кличком. Там він помітив музикантів, які побачивши актора почали виконувати знамениту мелодію.

Том Круз був приємно здивований, а з його обличчя не сходила усмішка. Після виконання каверу актор подякував учасникам бенду і потиснув їм руки. "Це було дуже класно", - сказав Круз.

Колектив B&B project був заснований у березні 2015 року в Києві. У ньому беруть участь Сергій Шамрай і Тетяна Мазур. У репертуарі гурту - відомі композиції різних жанрів, виконані на народних інструментах.

Нагадаємо, Том Круз прилетів в Україну 30 вересня. Спочатку його помітили в київському метро, а пізніше актор зустрівся з президентом Володимиром Зеленським та його дружиною Оленою Зеленською.

Слідом за Києвом актор побував у Львові та Одесі. Між містами Том Круз пересувається на особистому літаку Gulfstream IV.

  • Раніше в Києві погостював знаменитий голлівудський кінозлодій Денні Трехо. Зірка картин "Від заходу до світанку" та "Мачете" став спеціальним гостем фестивалю Comic Con Ukraine 2019. Читайте наше ексклюзивне інтерв'ю з актором.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Том Круз

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях