RU  UA

Зірки

Маша Єфросиніна відверто розповіла, що була жертвою насильства в стосунках

Телеведуча підкреслила, що насильство у стосунках - це не тільки коли тебе б'ють

Українська телеведуча Маша Єфросиніна до шлюбу з чоловіком зіткнулася з насильством у відносинах. Вона не терпіла побиття, а була жертвою психологічного знущання.

Про це знаменитість відверто розповіла в програмі "Сніданок з 1+1". Телеведуча, яка не раз зізнавалася, що раніше мала зайві кілограми, згадала, як одного разу кривдник принизив її, вказавши на її недоліки.

"Психологічне насильство в моєму житті було. Це було пов'язано з моїми стосунками з чоловіками, до мого шлюбу. Один чоловік, коли почав зі мною зустрічатися і у нас стосунки перейшли в інтимні, сказав: "Взагалі-то ти мені не подобаєшся. Мені хотілося подивитися, як повненька зірка виглядає без одягу", - поділилася Маша.

Телеведуча підкреслила, що насильство у стосунках - це не тільки коли тебе б'ють. Часто психологічне насильство не завжди очевидно як для оточуючих, так і для самої пари. Воно може протікати у прихованій формі і сприйматися як щось нормальне.

"Коли твій партнер, наприклад, говорить тобі, що ти не так одягнена, що у тебе глибоке декольте і так не можна виходити на вулицю. Що ти повинна щодня готувати вранці і ввечері, і що ти взагалі щось винна. Якщо він контролює твій телефон. Коли є певний шантаж емоціями, або дітьми. Коли забороняють працювати", - привела Єфросиніна приклади емоційного насильства.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Певица Светлана Лобода представила новый сингл с текстом, основанным на личных переживаниях