RU  UA

Зірки

Елтон Джон розповів, як мати намагалася зіпсувати його весілля

Співак вважає, що вона робила це не через гомофобію, а з ревнощів

Нова книга мемуарів Елтона Джона "Я" надійде в продаж 15 жовтня, але ЗМІ вже щосили обговорюють невідомі раніше факти з особистого життя 72-річного музиканта. Видання Mirror пише, що в автобіографії Елтон розповів, як мати намагалася зіпсувати його весілля з давнім партнером Девідом Фернішем.

Сер Елтон Джон і Девід Ферніш повинні були укласти договір про цивільне партнерство 21 грудня 2005 року - через кілька місяців після того, як це стало законним у Великобританії. Пара планувала влаштувати в своєму будинку велику вечірку, щоб відсвяткувати весілля після церемонії в лондонському Гілдхоллі - колишній резиденції лорд-мера.

На закритій і інтимної церемонії були присутні двоє наречених, мама Елтона Шейла Дуайт, його вітчим Дерф, батьки Девіда, їхні собаки і четверо найближчих друзів. Елтон і Девід були шалено щасливі, що їхній союз нарешті став офіційним, але мати співака раптово перетворилася на "скаженого соціопата".

"Вона приїхала в Вудсайд з Дерфом і не виходила з машини. Це було першою ознакою чогось поганого. Не дивлячись на вмовляння увійти в будинок, вони просто сиділи там із кам'яними обличчями. Потім мама заявила, що не приєднається до колони машин, що відправляються в Віндзор, і не приїде на приватний обід після цього. Потім вона і Дерф раптово поїхали", - пише Елтон Джон.

Співак зізнається, що мамин настрій мало не зіпсувала найважливіший день в його житті: "вона зробила все можливе, щоб цього домогтися". На церемонії одруження поведінка Шейли стало ще більш образливою.

"Коли ми з Девідом обмінялися обітницями, вона почала дуже голосно говорити, що їй не подобається місце. Коли прийшов час свідкам підписати документ, вона написала своє ім'я, різко сказала: "Все готово", кинула ручку і понеслася геть", - згадує співак.

Пізніше Елтону стало відомо, що його мати завзято протестувала проти його рішення, стверджуючи, що двоє чоловіків не повинні вступати в шлюб. Музикант вважає, що справа не в гомофобії, а у ревнощах: жінка не могла змиритися з тим, що її син нарешті знайшов щастя і "перерізав пуповину".

Елтон і Девід перетворили своє громадянське партнерство на офіційний шлюб у 2014 році. Шейла Дуайт померла у 2017 році у віці 92 років.

  • У своїй автобіографії Елтон Джон також розповів, як королева Єлизавета у нього на очах вдарила свого племінника
  • Раніше колеги Елтона Джона розповіли, як в 1979 році під час туру в СРСР музикант виявив, що його колекція скарбів більше, ніж у музеї Кремля

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити