RU  UA

Зірки

Прийшов час зняти підбори: 61-річна Мадонна отримала болючу травму

У зв'язку з травмою співачці довелося перенести концерт

Мадонні довелося перенести майбутній концерт в Нью-Йорку в зв'язку з травмою коліна. Видання New York Post повідомляє, що лікарі веліли 61-річній співачці зробити перерву.

"Мадонна в даний час має справу з травмою коліна, і їй порадили відпочивати протягом наступних трьох днів, щоб відновитися", - йдеться в заяві на офіційному сайті поп-зірки.

Очікується, що концерти, заплановані в рамках туру "Madame X" на 10 і 12 жовтня, пройдуть відповідно до графіка.

У Instagram Мадонна запевнила стурбованих фанатів, що вона не прогульниця, і обов'язково побачить їх через кілька днів.

"Мадам Ікс важко визнати, що вона також є людиною з плоті і крові, і вона повинна відпочити протягом наступних 3 днів, щоб забезпечити своєму коліну повне відновлення, - написала зірка в Instagram. - Я не прогульниця. Це завдає мені більше болю, ніж ви можете собі уявити. Прийшов час зняти ці каблуки і панчохи в сітку на кілька днів! Дякую за розуміння".

  • Мадонна, якій у серпні виповнився 61 рік, показувала підготовку до турне Madame X у своєму Instagram. Зірку зняли на відео, коли вона робила розтяжку під час репетиції.
  • Свій 61-й день народження співачка відсвяткувала у формі генерала. В оточенні 150 гостей вона їла піцу і співала разом зі своїми дітьми

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.