Лайм

Ірина Федишин показала розкішну квартиру у Львові: колони, золото і фортепіано на кухні

Нещодавно виконавиця також придбала житло в столиці

Українська поп-виконавиця Ірина Федишин провела телеведучій Каті Осадчій екскурсію своєю розкішною квартирою у Львові з площею 100 квадратних метрів.

Як розповіла виконавиця проекту "Світське життя", в цій квартирі їй вдалося зібрати все, про що вона мріяла раніше: колони та вітражі, дзеркала, великий акваріум і фортепіано, яке знаходиться на кухні. На питання про його розташування Федишин відповіла з гумором - у творчої господині все необхідне має бути під рукою.

Кухня служить для артистки одночасно і кімнатою творчості: "Якщо я тут щось роблю, наспівую, побігла до фортепіано, наспівала, на диктофон записала - зручно і близько".

Обрану площу квартири Федишин пояснила бажанням вмістити в ній все необхідне: "Ми хотіли акваріум, фортепіано, щоб стояло, щоб були колони, золото, сауна, і щоб все це влізло на 100 квадратних метрів".

Примітно, що це не єдина квартира Ірини Федишин. Нещодавно співачка з чоловіком також придбали у столиці житло з площею 86 квадратних метрів. Сама Ірини Федишин про вартість квартири вирішила не говорити, а от експерт з нерухомості оцінив її у 200 тис. доларів (4,9 млн гривень).

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях