RU  UA

Зірки

Розбитий лікоть і садна: в Києві намагалися пограбувати ведучу Руслану Писанку

Інцидент закінчився травмами

На київському вокзалі група невідомих намагалася пограбувати українську телеведучу Руслану Писанку. Здійснити задумане кишеньковим злодіям не вдалося, проте інцидент обернувся для знаменитості травмами та збитком.

Як розповіла Писанка на особистій сторінці у Facebook, пограбувати її спробували роми. П'ятеро людей підібралися ззаду і вирішили перевірити вміст її рюкзака просто на ходу. Поруч з телеведучою був і її чоловік.

"Сьогодні о 6.45 на вокзалі в Києві мене намагалися пограбувати. Я ухилилася і впала прямо на проїжджу частину. Розбитий лікоть, садна, розірваний пуховик. Вони йшли групою за мною, ніби приклеїлися, потрапляючи в резонанс, відкрили рюкзак на ходу. Останню фазу я випадково відчула, різко розвернулася, а за мною 5 осіб орудують. Через різкий поворот усім корпусом втратила рівновагу і проїхалася по асфальту", - розповіла Писанка.

За словами ведучої, злодії не чіпали вміст сумки завдяки її чоловікові: "З відкритою сумки випало все, але грабіжники нічого не забрали, в цей час їх вже виховував мій чоловік. Зализую рани. Будьте пильні", - додала вона.

У коментарях фоловери побажали ведучій швидше одужати, а також висловили своє обурення відсутністю поліції та охорони в районі столичного вокзалу. Деякі поділилися особистим досвідом схожих неприємностей на вокзалі та в метро.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.