RU  UA

Зірки

Заборонена в Україні співачка відправила лист Зеленському з проханням впустити її до країни

Примітно, що це не перша спроба артистки оскаржити рішення СБУ

Російська поп-співачка Наталія Корольова, якій у 2016 році заборонили в'їзд до України, направила лист президенту Володимиру Зеленському з проханням скасувати "абсурдну" заборону. За словами артистки, ніхто на пострадянському просторі так не уособлює колорит та дух України як вона.

Про це Корольова написала на особистій сторінці в Instagram, прикріпивши до свого ролика відеозвернення бабусі-киянки, яка померла у січні 2017 року. Тоді співачка отримала дозвіл приїхати до Києва лише на певний час, щоб попрощатися. Після цього заборону було поновлено.

"Я - Наташа Корольова на всьому пострадянському просторі уособлюю як ніхто з артистичного середовища колорит, темперамент, дух України!!! Завжди наголошую і ніколи не цураюся свого походження!" - заявила співачка.

За словами Корольової, Зеленський не на словах знає, наскільки абсурдними є подібні обмеження, адже у нього є досвід з серіалом "Свати", актори і прокат якого також опинялися під забороною в Україні.

"Я направила лист на ім'я Президента України Володимира Зеленського з проханням скасуваті цю сфабриковану справу і дозволіті мені в'їзд на мою історічну Батьківщину!!! Тільки він своєю волею може скасувати цей ганебний вирок, розуміючи, як з акторами улюбленого народного серіалу "Свати" всю обсурдность ситуації і безумство попередньої влади!!! Я вірю і сподіваюся, що в таке велике свято Покрови Святої Богородиці відбудеться чудо і добро переможе, а моя бабуся на небесах дочекається справедливого рішення і буде спочивати з миром!!! "- додола артистка.

Примітно, що це не перша спроба Корольової скасувати заборону СБУ на в'їзд до Україну. Влітку 2018 співачка намагалася оскаржити рішення спецслужби в суді, але програла.

  • На київському вокзалі група невідомих намагалася пограбувати українську телеведучу Руслану Писанку. Здійснити задумане кишеньковим злодіям не вдалося, проте інцидент обернувся для знаменитості травмами та збитком.
  • Українська прима-балерина і суддя проекту "Танці з зірками" Катерина Кухар знову згадала про трагедію, яку пережила багато років тому - смерть своєї першої дитини.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.