RU  UA

Зірки

Аніта Луценко несподівано змінила зачіску: тепер всі думають, що вона вагітна

Ведуча не перестає дивувати шанувальників

Веддуча дев'ятого сезону шоу "Зважені та щасливі" на каналі СТБ Аніта Луценко зважилася на експеримент із зовнішністю. Спортсменка позбавилася від каре і перефарбувалася в інший колір.

Фото нового образу знаменитість опублікувала на своїй сторінці в Instagram. На знімку Аніта зображена з короткою стрижкою "під хлопчика" і з яскравим кольором волосся - фіолетовим. Ймовірно, передбачивши питання і негатив з боку шанувальників, ведуча відразу вирішила пояснити, що спонукало її зробити цей рішучий крок.

"Чому я змінила зачіску? Як не дико це звучить: тому що я просто захотіла. Я звикла не мріяти і пестити ідеї і думки по 10 років, а брати і робити. А там вже красиво, некрасиво ... Боже, яка різниця? ! Ми що народилися і живемо життя, щоб було все красиво?", - написала фітнес-тренер.

Шанувальники почали обговорювати нову зачіску Аніти: одні назвали ведучу "чарівною рокершею", а інші написали, що коротка стрижка її старить. Також були і ті, хто побачив натяк на маймутнє поповнення в родині. Адже коли Аніта завагітніла дочкою Миєю, вона поголила голову.

"А я подумала, може ви знову вагітні?", "Ви постриглися перед першою вагітністю, значить не за горами друга", "Знову вагітна", "Минулого разу Аніта розповідала, чому коротко постриглася - завагітніла Миєю. Цього разу всі теж туди подумали ", - пишуть шанувальники в коментарях під постом.

  • Українська телеведуча Леся Нікітюк опублікувала в Instagram фото, на яких зображена з новим кольором волосся - несподівано для шанувальників блондинка перефарбувалася в рожевий.
  • Моніка Беллуччі зважилася на радикальні зміни в зовнішності. 54-річна кінозірка змінила фірмові кучері на коротку стрижку боб-каре.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.