RU  UA

Зірки

Це дуже симпатична мені людина, але ... Могилевська відкрила щільну завісу особистого життя

Публічні стосунки не принесли Наталі щастя, тому особисте життя вона тримає в таємниці

Українська співачка Наталія Могилевська вирішила підняти завісу особистого життя, яке вона так ретельно приховує від широкої публіки.

Під час веб-конференції на tochka.net, артистка зізналася, що в її оточенні є молода людина, яка їй симпатична. Однак його ім'я Наталя розкривати не стала.

Так, відповідаючи на питання, кому Наталя віддала лист з серцем під час свого київського концерту 14 вересня, співачка відповіла: "На концерті були мої друзі, дуже приємні люди і так, одне з сердечок я дійсно подарувала одному зі своїх друзів. Це дуже симпатична мені людина, але, є такий вислів "щастя любить тишу", тому я не поспішаю говорити про те, що мені хтось подобається".

Могилевська додала, що зараз до неї залицяються кілька чоловіків "абсолютно іншого рівня душевності і внутрішньої сили".

"Тому що, коли я загравала з тим, що я теж не гірше чоловіка і можу що завгодно, то в моє життя потрапляли дивні люди - і більш слабкі, і більш жадібні, і якісь меркантильні з інтересом. А сьогодні, чим більш м'якше стаю я, тим більше приголомшливі, сильні і цікаві чоловіки мене оточують", - зазначила співачка.

Разом з тим, чи перебуває вона зараз у відносинах, Наталя не розповіла. "Щастя любить тишу і коли я вийду заміж, я обов'язково повідомлю, але не раніше", - резюмувала Могилевська.

Нагадаємо, у Наталії Могилевської було два шлюби. Перший раз співачка вийшла заміж в 2004 році за бізнесмена Дмитра Чалого. Через півроку подружжя розлучилося. З другим чоловіком Єгором Долініним, теж великим підприємцем, Наталя прожила п'ять років.

Наталя Могилевська з першим чоловіком

Єгор Долінін і Наталя Могилевська

Співачці також приписували романи з відомими чоловіками: продюсером Олегом Вороновичем, переможцем "Шансу" Петром Дмитриченко, легендарним хореографом Раду Поклітару. Але сама Могилевська заперечує ці чутки, навіть ті, які чоловіки підтверджують.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.