RU  UA

Зірки

Лідер Rammstein зняв новий кліп на "Ленфільмі": фото

22 листопада однойменний проект музиканта випустить свій другий альбом

Лідер німецьких індастріал-металістів Rammstein Тілль Ліндеманн вже більше тижня гостює в Росії. Музикант публікує в Instagram знімки з Санкт-Петербурга, а тепер дражнить шанувальників черговою новиною - зйомками кліпу на місцевій кіностудії "Ленфільм".

У профілі співака з'явився свіжий знімок зі знімального майданчика. На ньому Ліндеманн позує в старомодному костюмі-трійці, пальто, окулярах та капелюсі з полями. У коментарях до посту - анонс нового кліпу.

"Ленфільм" ... Нове відео в роботі", - написав під знімком артист.

Судячи з усього, в Санкт-Петербурзі музикант знімає черговий ролик для свого однойменного проекту Lindemann, який створив напару з лідером гурту Pain, шведським музикантом та композитором Петером Тегтгреном. Сам же Ліндеманн в подробиці вдаватися не став.

22 листопада проект Lindemann випустить свій другий студійний альбом F&M. Раніше музиканти випустили два кліпи на треки з майбутнього релізу - Steh auf та Ich weiß es nicht.

  • Раніше відомий своєю брутальністю і скандальним іміджем Тілль Ліндеманн вразив шанувальників незвично ніжним фото з матір'ю.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Певица Светлана Лобода представила новый сингл с текстом, основанным на личных переживаниях