Лайм

Українська співачка раптом вирішила стати прокурором, і ось її перший меседж: "Посаджу всіх"

Нові пригоди артистки почнуться в академії прокуратури

Українська співачка Анастасія Приходько, яка нещодавно заявила про рішення покинути політику і повернутися на сцену, знову шукає пригод. Цього разу знаменитість вирішила вступити до Національної академії прокуратури України і стати прокурором, щоб посадити всіх злочинців країни.

Про це знаменитість повідомила на особистій сторінці у Facebook, де також розкритикувала чоловіків при владі. Як зазначила знаменитість, третя вища освіта їй не завадить.

"Вирішила вступати до НАПУ. Стану прокурором і посаджу, сука, до чортів собачих. У нас не мужики при владі, а гурток рукоблудів. До речі, третя вища освіта мені не завадить", - написала Приходько.

Шанувальники співачки неоднозначно сприйняли цю новину, одні привітали її з рішучим наміром і побажали успіхів, інші ж поставилися до рішення більш скептично: "А зможете?", "Настя, ти така гарна співачка, роби те, що можеш. Донесеш через пісні все що захочеш. І нам подобається, і тобі до душі", "Вони теж так думали, поки їм грошей не дали... " - відреагували фоловери.

Нагадаємо, восени 2018 року Анастасія Приходько здивувала шанувальників рішенням залишити музику. У своїй заяві артистка зазначала, що присвятила творчості 20 років і вона стала невід'ємною частиною її життя, однак прийшов час працювати на кардинальними змінами в країні. До цього в своїх інтерв'ю співачка запевняла, що навряд чи колись приєдналася б до Тимошенко, але після особистого знайомства з політиком різко змінила свою думку.

Пізніше в інтерв'ю виданню theБабель Приходько зізнавалася, що відчувала масу негативу у соцмережах і не тільки. Особливо важко співачка було переносити негативну реакцію її друзів та близьких. При цьому вона була впевнена, що незабаром дасть критикам гідну відповідь. Причини, через яку співачка вирішила залишити партію Тимошенко та й політику в цілому поки залишаються невідомими.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях