Лайм

Кейтлін Дженнер і Каньє Уеста висміяли в популярному шоу: глядачі не оцінили жарт

Відомі коміки не застраховані від невдалих жартів

Американського коміка Майкла Че звинуватили в трансофобії: в шоу "Суботнім вечором в прямому ефірі" він висміяв Каньє Веста, заодно познущавшись над тим, як відомий спортсмен та батько моделей Кайлі і Кендалл Дженнер Брюс став транс-жінкою на ім'я Кейтлін.

"Спочатку я думав, що Каньє божеволіє... і тепер я відчуваю, що з ним все добре, він просто перетворюється на стару білу леді, - цитує коміка видання Mirror. - Я маю на увазі, він був одним з найкрутіших чорних хлопців на землі. Тепер він відвідує заходи в спортивних штанях і ортопедичних кросівках, слухає [саксофоніста] Кенні Джі і намагається змусити чорних людей полюбити Трампа. Скільки нам ще чекати, коли цей хлопець змінить своє ім'я на Кеті?"

Натякнувши на те, що Каньє Вест кілька років тому купив особняк в Калабасасі, Че додав: "Тепер ви можете подумати, що я божевільний, але близько п'яти років тому був хлопець на ім'я Брюс Дженнер, і він переїхав в Калабасас..."

Глядачам жарт Че не припав до смаку: в залі були чутні стогони і гучне протяжне "ніііі".

Після випуску в Твіттері одразу піднялася хвиля обурення. Один глядач написав: "Майкл Че тільки но принизив Кейтлін Дженнер в ефірі. У чому жарт? Мається на увазі, що Каньє Уест - це транс. Чувак, це пекло".

Інший користувач написав прямо: "Трансфобія це не смішно".

Невдалий жарт Че з'явилася в ефірі напередодні 70-річчя Кейтлін Дженнер 28 жовтня.

  • Раніше Кейтлін Дженнер пожартувала про зміну статі і похвалилася дочками-моделями. Колишній батько сімейства Дженнер-Кардашьян не соромиться жартів нижче пояса.
  • Каньє Вест здивував мережу ексцентричним інтерв'ю. У ньому він назвав себе майбутнім президентом США і найбільшим артистом серед нині живих.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях