Лайм

Познайомилися недавно: солістка гурту KAZKA розповіла про роман з іноземцем

Олександра розговорилася про особисте

Солістка популярного українського гурту KAZKA Олександра Зарицька, яка показала свої пишні форми в купальнику, розповіла про своє особисте життя.

Так, в програмі "Зе Інтерв'юер" співачка зізналася, що недавно у неї зав'язалися романтичні стосунки з іноземцем (відео дивіться на сторінці нижче).

"Ми познайомилися на фестивалі Sziget біля Будапешту. Нещодавно ми їздили в Італію разом, все дуже класно. Ця людина мене зачепила, тому що він не знав, хто я", - говорить Олександра. Співачка додала, що він латиш, але ім'я його називати не стала.

Разом з тим Зарицька не може назвати молоду людину "своїм хлопцем", оскільки через відстань вони не можуть бачитися регулярно. До того ж у них, за словами співачки, різні інтереси і коло спілкування.

  • Раніше Олександра поділилася в мережі пікантним фото, на якому крупним планом продемонструвала одне зі своїх татуювань. Як відомо, на тілі Заріцокої більше 10 малюнків.
  • Нещодавно гурт KAZKA відзначила важливий день - першу річницю гучного кліпу "Плакала". За перший рік відео зібрало майже 270 мільйонів переглядів на YouTube, а сама пісня обзавелася десятками каверів.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях