RU  UA

Зірки

Ваша любов заряджає: Сергій Бабкін зворушив дуетом з дружиною

Для Сніжани це був дебют на музичній сцені

Український музикант Сергій Бабкін під час свого концерту в Києві підготував глядачам справжній сюрприз - дует зі своєю коханою дружиною Сніжаною.

Подружжя вперше виконали разом пісню "Напиши мене". Для Сніжани це був дебют на музичній сцені (відео дивіться на сторінці нижче).

"Це був клубок почуттів, емоцій, переживаь, хвилювання, який сплітався із захопленням, насолодою і глобальним задоволенням!! Я такий щасливий, що це сталося! Снеж, я люблю тебе! В житті з тобою легко, затишно і тепло, а на сцені - це ковток чистого повітря", - поділився емоціями Сергій.

"Через 3 роки після виходу альбому, я зважилася вийти з СБ на сцену і заспівати! Дякую, Бабкін, що умовив. Я отримала величезний досвід і насолоду", - написала Сніжана.

Шанувальники пари з захопленням прийняли дует і написали багато теплих слів в коментарях під відео.

"Неймовірно душевний дует", "Така гармонія і умиротворення", "Як же це душевно і красиво", "Ваша любов заряджає", "Дует любові", "Це просто диво якесь! Повний захват", "Плачу", "Це так красиво, мурашки", "Це Божественний виступ! Ваша пара надихає на створення ідеальних стосункків", - захоплюються фанати.

Нагадаємо, що Сергій і Сніжана Бабкін разом вже 12 років. Подружжя виховує трьох дітей - 12-річного сина Артура, 8-річну васелина і чотиримісячного Єлисея. Також у музиканта є син Ілля від першого шлюбу.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.