RU  UA

Зірки

YUKO випустили новий кліп з десятками диких "сторіз" своїх шанувальників

Музикантам надіслали відео з різних куточків України

Гурт YUKO та P.PAT презентували в мережі новий кліп до треку HRUSHKA (BLIAD), до якого увійшли більше ста безбашенних "сторіз" їх шанувальників. Режисером ролика стала Анастасія Весна, вже відома роботою над лірик-відео GALYNA GULIALA та над монтажем таких робіт як Vesnianka, SORRY та DURA?

Як розповіли учасники гурту, які оголосили раніше про збір "сторіз" для кліпу, їм надіслали понад сто роликів. У тому числі й слухачі з інших країн: "Наші люди - найяскравіші, сміливі та творчі. Дивіться кліп - і переконайтеся в цьому самі".

За словами Анастасії Весни, подібний формат Instagram-"сторіз" допоміг їм зробити щирий і справжній ролик: "Я дуже ціную її [підсумкову true story] саме за "трушность" і щирість всіх, хто надіслав відео. Мені, як документалістові, особливо цікаво фіксувати час, в якому ми живемо, а BLIAD справляється з цим завданням ідеально".

Примітно, що разом з кліпом YUKO опублікували в YouTube короткий ролик з друзями та їх реакцією на кліп. У числі перших відео подивилися лідер O.Torvald Женя Галич, Володимир Дантес, соліст гурту АГОНЬ Антон Савлепов, хіп-хоп-виконавиця alyona alyona, музичний критик Ігор Панасів та інші.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.