Лайм

Українська співачка показала зворушливі кадри зі свого весілля в новому кліпі: відео

Ассоль змінила сценічне ім'я і випустила нове відео

Українська співачка Ассоль, яка тепер виступає під новим сценічним ім'ям katya, випустила авторський трек "Тебе", присвячений чоловікові. Разом з піснею вийшов і кліп, в якому показані кадри з нещодавнього весілля артистки.

Прем'єра музичної роботи відбулася в середу, 30 жовтня, на YouTube-каналі виконавиці. У романтичний ролик також увійшли фрагменти особистих архівних відео з її чоловіком Артемом Тараненко, зроблених в Лондоні.

"Я писала її три місяці - настільки відповідальною і особливою вона для мене була. Ця пісня означає для мене дуже багато, тому що вона на 100% автобіографічна, і в ній тільки правда. Її прем'єра наживо відбулася в найважливіший для мене день - день нашого весілля. Я запам'ятаю це на все життя", - розповіла katya.

Нагадаємо, Катя Гуменюк і її коханий Артем Тараненко одружилися 19 вересня. Гучне свято пройшло в одному з наймодніших закладів Києва - банкет-холі Regent Hil. Розважали публіку Тіна Кароль, Вєрка Сердючка і MONATIK. Ведучими заходу стали зіркове подружжя Катя Осадча та Юрій Горбунов.

Після пишного святкування молодята вирушили у весільну подорож. Спочатку закохані поїхали до Франції, де відвідали Діснейленд, а потім продовжили релакс на острові Маврикій.

  • Раніше співачка Ассоль назвала вартість весільної сукні, в якій пішла під вінець. Її вага в 23 кілограми вразила менше.
  • Пишне весілля в Італії, де українська співачка Аліна Гросу та її чоловік Олександр зняли для торжества розкішну віллу, обійшлася батькам артистки в 100 тисяч євро (2,8 млн гривень).

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Ассоль, кліп

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях