Лайм

Небеса нагородили мене тобою: Седокова публічно зізналася в почуттях до одруженого баскетболіста

Співачка показала спільне фото з молодим коханим

Екс-учасниця гурту "ВІА Гра" Анна Седокова підтвердила роман з 27-летнійм латвійським баскетболістом Янісом Тіммою, який громадськість обговорює вже не перший місяць.

36-річна співачка опублікувала в своєму Instagram спільне фото з коханим, яке супроводила чуттєвими рядками.

"Я все знаю про себе. Знаю, що моє життя не зразок, який можна показувати дітям, але, напевно, я все ж зробила щось хороше, адже небеса нагородили мене тобою. Ти людина, яка зробила мене краще. Ти - моє повітря, моє дихання і моя гордість. Я завжди поруч. Ти мій інопланетянин", - написала Анна.

Подивитися цю публікацію в Instagram

публікація від (@Annasedokova)

Яніс в свою чергу розмістив у своєму мікроблозі таке ж фото і прокоментував його словами з пісні: "Довірся мені рідна і пішли, адже від цього світу нас нудить. Без тебе рідна я не я, ти моя манія, ти аномалія. З тобою хочу злетіти на небеса, я все побудую сам по білим вітрилам".

Нагадаємо, що Анна Седокова виховує трьох дітей від різних чоловіків - 14-річну Аліну від першого шлюбу з нині покійним футболістом Валентином Белькевичем, 8-річну Моніку від другого - з бізнесменом Максимом Чернявським, а також 2-річного Гектора , батьком якого є російський бізнесмен Артем Комаров, з яким співачка розлучилася незабаром після пологів.

Чутки про новий роман Седокової з'явилися ще в серпні, коли пару помітили на відпочинку в Туреччині. Пікантності ситуації додавало те, що з 2016 року у Яніса є законна дружина Сана і однорічний син Крістіан. Подейкують, що через співачку спортсмен кинув дружину і маленьку дитину.

  • Раніше Анна Седокова зізналася, що у неї розвинулася кропив'янка. Прояви хвороби були настільки серйозні, що співачці довелося звернутися за екстреною допомогою до медиків.
  • Екс-учасниця гурту "ВІА Гра" і мама трьох дітей Анна Седокова стала героїнею свіжого випуску еротичного чоловічого журналу Playboy Russia.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях