Лайм

Думала, таке буває тільки в фільмах: молода обраниця Павлика розповіла про важливу дату

Закохані відзначили річницю стосунків

Український співак Віктор Павлик та його молода кохана Катерина Репяхова відзначили 4-ту річницю стосунків.

Про це обраниця артиста розповіла на своїй сторінці в Instagram, показавши сюрприз від коханого. На кадрах ролика видно, як Віктор несе коханій букет троянд, а потім вручає його.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Repyakhova Ekaterina (@repyahovakate)

"4 роки тому вищі сили сказали мені купити квиток на поїзд до Миколаєва і поїхати на концерт до улюбленого артиста. Я купила величезний букет квітів і прийшла на концерт, а після ми зустрілися в одному готелі випадково, а далі ви самі знаєте ... Якщо б це не сталося зі мною, я б думала, що таке буває тільки в фільмах. Вірте в долю. Вірте в любов. Вірте в себе. Нам сьогодні 4", - написала Катя.

Нагадаємо, що Віктор Павлик був тричі одружений. Вперше він одружився в 18 років на жінці на ім'я Ліда, яка народила йому сина Сашка. Другою дружиною артиста стала жінка на ім'я Світлана з Узбекистану, з якою він прожив у шлюбі 8 років. Від цього шлюбу у Віктора є дочка Христина. Третя дружина Лариса подарувала співакові сина Павла, у якого в минулому році виявили онкологію .

Кілька років тому Віктор Павлик пішов від третьої дружини до своєї шанувальниці, яка надалі стала його концертним директором. За словами співака, ця зустріч стала "доленосною".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях