Лайм

Ось, в кого така дочка: Настя Каменських показала свою маму

Свою публікацію співачка приурочила до дня народження рідної людини

Українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, поділилася з шанувальниками рідкісним знімком своєї мами.

Фото рідної людини виконавиця опублікувала на своїй сторінці в Instagram. Свою публікацію артистка приурочила до дня народження Лідії Петрівни.

"Моє сонечко, моя мама! Я вітаю тебе з днем твого народження, і, будь ласка, залишайся такою ж красивою і такою ж веселою, яка ти є. А все інше ми організуємо", - написала Каменських.

Шанувальники співачки приєдналися до привітань, а також відзначили, що Настя успадкувала від мами все найкраще, зокрема її кучеряве волосся.

"Ваша мама - красуня", "У красивої жінки така красива мама", "Так ось, в кого ви така гарна з шалено красивими кучеряшками", "Яка красива. Ось, в кого дочка", "Красива жінка", "Тепер зрозуміло в кого Настя така красуня, вся в маму", - пишуть дописувачі Каменських.

  • Раніше Настя Каменських влаштувала сексуальні танці прямо на пляжі. Цей момент співачка зняла на відео, а ролик виклала в своєму Instagram.
  • Також дивіться на The Lime кліп Насті Каменських до треку Elefante. Нова пісня NK - мікс українських мотивів з бадьорими ритмами Латинської Америки. Кліп до нього - суцільні метаморфози в стилі Mozgi Entertainment. До речі, без Потапа в кліпі теж не обійшлося.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях