RU  UA

Зірки

Міг якось вплинути: актор "Дизель Шоу" зізнався, що не може пробачити собі загибель колеги

Єгор Крутоголов згадав трагічне ДТП, яке забрало життя Марини Поплавської

Актор і художній керівник гумористичної студії "Дизель Шоу" Єгор Крутоголов через рік після смерті Марини Поплавської згадав той трагічний день.

Гуморист став гостем програми Маші Єфросиніної "Іспит", де чесно відповів на питання телеведучої (відео дивіться на сторінці нижче).

Так, відповідаючи на питання, що він до сих пір не може собі пробачити, Крутоголов відповів: "Я людина, яка нечасто повертається в минуле і там живе в своїх думках. Я віддаю перевагу дивитися, що буде попереду, в майбутньому. Але трагедія, яка з нами трапилася не могла пройти повз. Мене повертає в цей день".

"Можливо, я міг якось вплинути на те, щоб вона (Марина Поплавська, - Ред.) Не сиділа на цьому місці, - продовжив Єгор. - Я говорив про це їй кілька разів, але ... Я міг би бути наполегливішим".

Нагадаємо, в ніч на 20 жовтня 2018 року актори студії "Дизель Шоу" поверталися до Києва зі Львова, де попереднім ввечері пройшов один з концертів їх нового туру. В 6:43 автобус коміків зіткнувся на трасі з вантажівкою. В результаті аварії Марина Поплавська загинула на місці. Відомо, що в момент ДТП акторка перебувала на передньому сидінні, поряд з водієм.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.