Лайм

Красуня-дружина і двоє дітей: Сергій Притула показав свою сім'ю

Телеведучий показав милий сімейний кадр

Український телеведучий і волонтер Сергій Притула нечасто балує шанувальників сімейними знімками. Однак на цей раз шоумен вирішив зробити виняток.

На своїй сторінці в Facebook комік опублікував фото, на якому зображений з дружиною Катериною та двома дітьми - дворічною Соломією і старшим сином Дмитром. Свою публікацію Сергій приурочив до річниці свого проживання в столиці - рівно 14 років тому Притула переїхав з Тернополя до Києва.

Всього за пару годин публікація зібрала 25 тисяч лайків і безліч позитивних відгуків. Розчулені шанувальники телеведучого засипали його теплими коментарями, захоплюючись їх чарівною сім'єю.

"Чудова пара і чудові дітки", "Дивно, але саме такою представляла я собі дружину Сергія. Нехай Ангели оберігають вас!", "Яка чудова сім'я", "Красиве фото", "Чудова сім'я, бережіть один одного", "Прекрасна сім'я ! А Діма, взагалі, шикарний хлопець! Дуже швидко виріс", - захоплюються фанати під постом.

Нагадаємо, що Сергій Притула та виконавчий продюсер "Нового каналу" Катерина Сопельник одружилися влітку 2015 року. Через два роки у подружжя народилася дочка Соломія.

Шоумен також виховує старшого сина Дмитра від першого шлюбу з Юлією Андрійчук.

  • Сергій Притула, який недавно переніс операцію на нозі, докладно розповів, за яких обставин отримав травму. Інцидент стався в Карпатах, під час святкування його 38-річчя.
  • Також шоумен відверто розповів про розставання з першою дружиною. За словами Притули, розпад сім'ї стався, здебільшого, з його вини.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях