Лайм

Моя зірка: Alekseev більше не приховує почуттів до солістки "ВІА Гри"

Співак показав романтичні знімки з коханою

Український співак Alekseev (Нікіта Алексєєв), який не любить пускати фанатів за лаштунки свого особистого життя, вирішив зробити виняток.

На своїй сторінці в Instagram виконавець опублікував романтичні знімки зі своєю коханою, новою солісткою "ВІА Гри" Уляною Синецькою. Правда, можливість коментувати співак відключив.

Судячи з геолокації, знімки зроблені в Єкатеринбурзі (Росія). Закохані зображені в теплому одязі на тлі нічного міста. Нікіта і Уляна з задоволенням позують перед камерою і не приховують трепетних почуттів один до одного. "Моя зірка", - ніжно підписав кадри співак.

Нагадаємо, що вперше про роман артистів заговорили в квітні цього року. Тоді в мережу просочилися знімки пари з спільного відпочинку в Італії. А в червні Нікіта і Уляна вперше разом з'явилися на премії російського телеканалу МУЗ-ТВ.

Алексєєв і Синецка познайомилися на "Новій Фабриці зірок", де виконали пісню "Відчуваю душею". Уже тоді шанувальники помітили, що між ними з'явилася іскра.

Закохані вважають за краще не афішувати свої стосунки і майже не діляться спільними знімками в Instagram. "Я все одно не готовий ділитися найпотаємнішим", - зізнається Нікіта.

  • Екс-учасниця гурту "ВІА Гра" Анна Седокова підтвердила роман з 27-летнійм латвійським баскетболістом Янісом Тіммі, який громадськість обговорює вже не перший місяць. Співачка показала спільне фото з коханим, яке супроводила чуттєвими рядками.
  • Солістка популярного українського гурту KAZKA Олександра Зарицька розповіла про своє особисте життя. Співачка зізналася, що недавно у неї зав'язалися романтичні стосунки з іноземцем.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях