Лайм

Для осінніх вечорів: учасниця "НеАнгелів" записала лірик-відео на пісню "Сумую"

Ролик знятий у чорно-білих тонах

Популярний український гурт "НеАнгели" презентував лірик-відео на пісню "Сумую" з нового альбому "13" . Композицію виконує тільки Слава Камінська.

Прем'єра відео відбулася 12 листопада на YouTube-каналі дуету. Ролик знятий у чорно-білих тонах.

"Тут всього два кольори, але вся палітра емоцій, два героя в кадрі, але обидва - головні, тут всі слова про любов, яка відчувається в кожній ноті. Нічого зайвого, тільки Сумую під акомпанемент піаніста-віртуоза Євгена Хмари", - сказано в описі до відео.

Слава зізнається, що "Сумую" - одна з улюблених її пісень в альбомі.

"Ось бувають такі пісні, в яких кожне слово - не випадково. Я давно мріяла виконати її під акомпанемент свого улюбленого піаніста і soulmate Євгенія Хмари. І ось, сталося: симбіоз глибокого тексту і ніжного інструменталу - нове лірик-відео на каналі "НеАнгели" для ваших осінніх вечорів", - прокоментувала вихід лірик-відео Камінська.

  • Раніше Слава Камінська стривожила шанувальників, опублікувавши знімок, на якому вона зображена під крапельницею. Співачка повідомила, що вона захворіла на гастролях і з труднощами виходила на сцену. А концерт в Кривому Розі відспівала "з останніх сил".
  • Також солістка "НеАнгелів" поскаржилася на переслідування невідомого чоловіка. За словами Слави, спочатку вона не сприймала серйозно загрози з боку незнайомця, але після того, як він почав ломитися в її квартиру, вирішила оприлюднити цю ситуацію.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях