RU  UA

Зірки

Шакіра розповіла про депресію та страх після хвороби голосових зв'язок

Співачка стала озлобленою і часом навіть не могла встати з ліжка

У новому інтерв'ю The Guardian Шакіра розповіла про хворобу голосових зв'язок, через яку їй довелося скасувати світове турне в 2017 році. Перш ніж голос повернувся до співачки, вона пережила депресію і нелегкий період стосунків з давнім партнером, футболістом Жераром Піке.

"Я знала, що в моєму житті не завжди будуть такі речі, як краса, молодість і таке інше. Але я ніколи не думала, що мій голос покине мене, тому що він - частина моєї природи. Це була моя особистість. Тому, коли я не змогла співати, це було нестерпно, - згадує 42-річна співачка. - Були часи, коли я навіть не міг встати з ліжка - така я була пригнічена".

Шакіра пояснила, як хвороба вплинула на її стосунки з Жераром Піке, з яким вона виховує двох синів.

"Він жартує, що ти можеш думати, що хочеш, аби твоя дружина замовкла. Але коли мені довелося мовчати, він відчув себе одним із тих колишніх ув'язнених, яким дали свободу, і які не знають, що з нею робити, - каже вона. - Я не була позитивною. Я була дуже песимістичною. Я була озлобленою людиною, і Жерар бачив мене з найгіршого боку".

Після пошкодження голосових зв'язок Шакірі запропонували зробити операцію, але вона вирішила дати їм зажити самостійно. Коли голос повернувся до неї, вона активно зайнялася роботою, і зараз з оптимізмом дивиться в майбутнє.

"Я хочу продовжувати рости, залишатися цікавою. Є так багато різних речей, яких я все ще хочу досягти. Іноді я думаю, що мене чекає щось більше, ніж моє нинішнє життя", - говорить вона.

  • Дружина Алека Болдуіна вдруге за рік втратила дитину. Перший викидень трапився у 35-річної Хіларії в квітні.
  • Стало відомо про стан Катрін Деньов після перенесеного ішемічного інсульту. Актрису врятувало те, що вона вчасно звернулася по допомогу до медиків.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Певица Светлана Лобода представила новый сингл с текстом, основанным на личных переживаниях