Лайм

Кріштіану Роналду та його кохана відсвяткували 2-річчя молодшої дочки: фото

Пара влаштувала домашню вечірку

34-річний Кріштіану Роналду і його 25-річна кохана Джорджина Родрігес влаштували вечірку з нагоди дня народження молодшої дочки Алани. Дівчинці виповнилося 2 роки.

Фото зі святкування наречена футболіста оприлюднила на своїй сторінці в Instagram. На знімку Джорджина позує разом з іменинницею, а також близнюками Євою і Матео і старшим сином спортсмена Кріштіану-молодшим. "Вітаю, моє життя! Ми любимо тебе", - написала Родрігес.

Алана і Єва були одягнені в костюми диснеївських принцес, а Матео і Кріштіану-молодший перевтілилися в супергероїв.

Кілька знімків зі святкування опублікував і щасливий тато. "З днем народження, любов моя", - написав Роналду.

Нагадаємо, що Алана - спільна дитина Кріштіану і Джорджини. Близнюків Єву і Матео виносила сурогатна мати. Первісток Роналду - Кріштіану-молодший також з'явився на світ завдяки сурогатній матері.

  • Кріштіану Роналду пообіцяв одружитися на своїй дівчині Джорджині Родрігес. Пара познайомилася в 2016 році в магазині Gucci в Іспанії, де Джорджина працювала продавцем-консультантом. Потім вони знову зустрілися на заході бренду, і з тих пір не розлучалися.
  • Наречена португальського спортсмена Кріштіану Роналду Джорджина Родрігес поділилася в мережі пікантними знімками, зробленими під час відпочинку в ОАЕ.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях