Лайм

У США назвали найсексуальнішого чоловіка 2019 року

Журнал People віддав почесне звання 40-річному співакові і батькові двох дітей

Американський журнал People назвав ім'я найсексуальнішого чоловіка 2019 року. Ним став 40-річний співак Джон Ледженд, володар 10 премій "Греммі" і "Оскара" за кращу пісню до фільму "Сельма" - "Glory".

"Я схвильований, але в той же час трохи наляканий, - прокоментував співак свій новий почесний статус. - Всі будуть мене вивчати, щоб зрозуміти, чи достатньо я сексуальний, щоб носити цей титул".

Джон Ледженд з 2013 року одружений на моделі і телеведучій Кріссі Тайген. У шлюбі пара виховує двох дітей, 3,5-річну доньку Місяць і 1,5-річного сина Майлза. Дружина музиканта радісно сприйняла новину про його визнання.

"Я виконала свою мрію - заволодіти найсексуальнішим чоловіком серед нині живих", - сказала вона People.

Ледженд - 34-й за рахунком чоловік, який отримав від People звання найсексуальнішого. Вперше воно було присвоєне в 1985 році 29-річному Мелу Гібсону.

  • У жовтні український співак MELOVIN потрапив в список популярного рейтингу TC Candler як один з претендентів на звання найкрасивішого чоловіка світу. Ось, як він відреагував на приємну новину.
  • Блогер з Нью-Йорка копіює вбрання знаменитостей, доводячи, що стиль не залежить від розміру. Жінка носить 16-й розмір, але образи Меган Маркл, Кейт Міддлтон і Кендалл Дженнер їй дуже до лиця.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях