RU  UA

Зірки

Зірка "Кварталу 95" розповіла про сімейну традицію, яку вони з чоловіком підгледіли у багатодітної пари

Олена Кравець щаслива в шлюбі вже 17 років

Актриса студії "Квартал 95" Олена Кравець, яка щаслива в шлюбі вже 17 років, розповіла, як зберегти романтику у стосунках з чоловіком через роки.

Знаменитість стала гостею програми Improv Live Show на Новому каналі, де згадала побачення з Сергієм Кравцем до заміжжя, а також розповіла про сімейну традицію, яку вони з чоловіком запозичили у багатодітної пари.

"Першого побачення в традиційному форматі толком і не було. В ті часи романтичні зустрічі у нас якось були не в пошані. Грошей завжди не вистачало, та й кафе в нашому мікрорайоні теж було небагато. Зате мені дуже запам'яталося побачення з чоловіком, яке трапилося чотири місяці тому. Саме тоді ми вирішили ввести сімейну традицію - вечір п'ятниці присвячувати собі. Ми запозичили її у знайомих Сергія, у яких вісім дітей", - поділилася актриса.

Нагадаємо, що Олена і Сергій виховують трьох дітей - 16-річну дочку Марію і двійнят Катю і Ваню, які з'явилися на світ влітку 2016 року.

  • До недавнього часу Олена Кравець приховувала обличчя молодших дітей від сторонніх очей. А в квітні цього року вперше показала Катю і Ваню публіці, а також розповіла про їх характери.
  • Також акторка опублікувала знімок зі своєю старшою дочкою, зроблений під час культурного виходу в світ. Шанувальники Олени обсипали зікову маму і доньку компліментами, відзначаючи їх неймовірну схожість.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.