RU  UA

Зірки

Співачка Pink поставила кар'єру на паузу заради сім'ї

40-річна зірка вирішила присвятити рік чоловікові і двом дітям

В інтерв'ю виданню Entertainment Tonight співачка Pink (справжнє ім'я - Аліша Бет Мур) розповіла, що планує зробити паузу у своїй музичній кар'єрі: 2020 рік вона присвятить своїй родині.

"У нас було два з половиною роки музики, і тепер [дочка] Віллоу знову в школі, а [син] Джеймсон почне дошкільну освіту найближчим часом. Це свого роду рік сім'ї. І у [чоловіка] Кері теж багато чого відбувається. Він дуже підтримує. Він їздив зі мною по всьому світу, і тепер моя черга".

Pink і Кері Харт разом з 2001 року, одружилися в 2006-му, і зараз виховують двох дітей - 8-річну Віллоу і 2-річного Джеймсона. У 2019 співачка випустила восьмий альбом "Hurts 2B Human", в листопаді завершила тур і тепер готова до тривалої перерви.

У вересні Кері Харт зворушливо привітав дружину з 40-річчям. У Instagram він написав, що з нетерпінням чекає можливості побачити, якими "божевільними" вони будуть, коли їм виповниться 80 років.

"Ти дійсно схожа на вино. Ти просто стаєш краще, і мені так пощастило, що в цій божевільній поїздці я опинився разом з тобою, - написав 44-річний професійний мотогонщик. - Я люблю тебе, крихітко. З нетерпінням чекаю ще багато днів народження з тобою. Я не можу дочекатися, щоб побачити, якими божевільними ми будемо в наші 80 років ".

  • У серпні Pink з'явилася на сцені в одязі українського бренду. Співачка обрала для виступу жакет дизайнера Валерії Ковальської.
  • Дженніфер Лопес розповіла про домагання режисера. Під час ділової зустрічі режисер захотів побачити груди актриси, і ось, що вона йому відповіла.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.