RU  UA

Зірки

Приходжу в себе: суддя проекту "МастерШеф" розповів про перенесену операцію

Володимир Ярославський опублікував фото з лікарні

Суддя кулінарного проекту "МастерШеф" на телеканалі СТБ Володимир Ярославський повідомив неприємну новину - днями він переніс операцію на нозі.

Про це кулінар розповів на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши фото з лікарні. За його словами, у нього давно були проблеми, і в результаті він зважився лягти під ніж хірурга.

"До будь-якої ситуації підходимо з гумором! У мене давно були деякі проблеми з коліном - і я зважився погодитися на ремонт! Були маніпуляції з меніском і трохи зі зв'язкою! Операція пройшла добре! Приходжу в себе. Всім миру і здоров'я! Бережіть себе дорогі мої! Обійняв всіх!", - написав Ярославський.

Дописувачі кулінара побажали йому якнайшвидшого одужання, в їх числі і колега по шоу Ектор Хіменес-Браво. "Я сподіваюся ти швидко одужаєш і завжди будеш здоровий", - написав він.

  • Учасниця дев'ятого сезону "МастерШеф" Анастасія Погосова здобула перемогу на міжнародному конкурсі пишної краси Mrs. Extraordinary of the World, який проходив в Нью-Делі (Індія).
  • Читайте також на The Lime інтерв'ю з кулінаром і ресторатором, суддею проекту "МастерШеф" на каналі СТБ Ектором Хіменес-Браво.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм , щоб нічого не пропустити.