Лайм

Vogue випустив інтерв'ю з Оленою Зеленською: ось її головні цитати і неопубліковані раніше фото родини

Перша леді України розповіла про себе, родину та про непростий період президентських перегонів

Перша леді України Олена Зеленська дала ексклюзивне інтерв'ю журналу Vogue, в якому розповіла про себе, чоловіка та дітей, про непростий для родини період президентських виборів та свої будні після перемоги на них її чоловіка, колись лідера гумористичної студії "Квартал 95" Володимира Зеленського. Ми зібрали головні цитати дружини президента, а також неопубліковані раніше фотографії, зроблені голландським фотографом Полом Белаартом.

Про себе, дітей та публічності

"Вважаю за краще залишатися за лаштунками <...> Я не публічна людина, але нові реалії диктують свої правила, і я намагаюся їм відповідати".

"Не можу сказати, що публічність або спілкування з пресою для мене стрес. Але я вважаю за краще перебувати за лаштунками. Чоловік завжди на авансцені, мені ж комфортніше в тіні. Я не душа компанії, я не люблю розповідати анекдоти. Це не в моєму характері. Але я знайшла для себе аргументи на користь публічності. Один з них - можливість привернути увагу людей до важливих соціальних питань. Правда, це не стосується публічності моїх дітей: я і раніше не викладала у соцмережах їх фотографії, і зараз не буду".

Про рішення Володимира Зеленського йти в президенти

"Я не дуже зраділа, коли зрозуміла, що є такі плани [балотуватися в президенти]. Усвідомлювала, як все зміниться і з якими труднощами доведеться зіткнутися <...> Ми довго це обговорювали, і я сказала, що завжди буду його підтримувати".

"Життя - ні, змінилися обставини. Мені не вистачає часу наодинці з собою. У мене двоє дітей, тому я і раніше рідко залишалася одна. Свій простір у мене був хіба що в машині, за кермом. Зараз мене цього позбавили - я завжди з охороною. Для усамітнення залишилася ванна кімната. Але мені пощастило з людьми, які опинилися в моєму особистому просторі: вони вміють мовчати, коли мені потрібна тиша, і можуть підтримати розмову, якщо відчувають, що це потрібно".

"Я могла б жити звичним життям і далі <...> але захотіла підтримати чоловіка: йому непросто на емоційному рівні і потрібна людина, яка буде поруч. В тому числі й фізично".

Про діяльність першої леді держави

"У дружини президента є можливість спілкуватися з тими, хто близький до влади. Перед першою леді не закриваються двері чиновників. Я не політик і не маю права втручатися в роботу президента, але стати посередником між людьми і владою, щоб друга почула першу, можу і хочу".

"Я виросла в Кривому Розі, живу в цій країні все життя і добре розумію, як багато у нас проблем. Але якщо буду хапатися за все, не вийде нічого, тому наша команда вирішила зосередитися на конкретних завданнях: здоров'я дітей, рівні можливості для всіх українців та культурна дипломатія".

  • Нещодавно Володимир Зеленський з дружиною зустрілися з імператором Японії. Для цього заходу першої леді України мала особливий наряд.
  • Український журнал "Фокус" опублікував щорічний рейтинг 100 найвпливовіших жінок України. Цього разу до нього увійшли перша леді Олена Зеленська та хіп-хоп-зірка alyona alyona (Олена Савраненко).

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях