Лайм

Він страшна людина: Тодоренко зізналася, що родичі Топалова відмовляли її від стосунків зі співаком

Доля Регіни дуже турбувала близьких Влада, добре знайомих з його темним минулим

Телеведуча Регіна Тодоренко прокоментувала наркотичне минуле свого чоловіка, російського співака Влада Топалова.

Екс-ведуча шоу "Орел і Решка" стала героїнею свіжого випуску випуску шоу "Слава +", яке виходить на YouTube-каналі Люкс ФМ. Під час відвертої розмови зі Славою Дьоміним Регіна зізналася, що родичі Влада радили їй бігти від нього, оскільки знали про його темне минуле.

"Мені всі його родичі говорили: "Ти що! Він страшна людина! Бідна Регіна, ось потрапила", - розповіла Тодоренко.

Однак дівчина не прислухалася до порад рідні, відмовляючись копатися в брудній білизні коханого. Регіна запевняє, що не знала Влада в той темний період.

"Я його таким не знаю, я не потрапила на той період. Коли зустрічаються люди з минулого його життя, я просто не розумію, як ось ця людина сумісна з тими людьми, які супроводжували його тоді", - зізнається телеведуча.

Регіна додала, що вони з Владом не говорять на цю тему, оскільки це його минуле життя. "Мені здається, що цю сторінку варто вже перевернути і більше ніколи про це не згадувати, бо це дуже нехороший період", - підкреслила вона.

Відомо, що у Влада Топалова протягом чотирьох років була сильна наркотична залежність. Співак вживав не тільки кокаїн, але і екстазі в дуже великих кількостях. "Коли я це розповідаю, мені зазвичай не вірять. Люди можуть з'їсти за ніч дві таблетки. Ми з'їдали за ніч по 10-15. Одного разу ми за вихідні з п'ятниці по вечір понеділка на трьох з'їли 150 таблеток", - зізнавався раніше співак.

  • Регіна Тодоренко і Влад Топалов узаконили свої стосунки 25 жовтня 2018 року. Тоді телеведуча була на останніх місяцях вагітності, тому зіркова пара вирішила просто розписатися.
  • А галасливе гуляння в колі друзів закохані влаштували влітку 2019-го. Пишне торжество тривало три дні, після якого пара відправилася в романтичну подорож.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях