Лайм

Дорофєєва пояснила переїзд в заміський будинок, незважаючи на те, що вона - людина міського лайфстайлу

На такі кардинальні зміни її надихнув MONATIK

Солістка популярного українського гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва та її чоловік Володимир Дантес нещодавно переїхали до приватного будинку за Києвом. Співачка зізнається, що ніколи не думала, що зможе поміняти мегаполіс на тиху місцевість.

Про це артистка розповіла в інтерв'ю Сегодня.Lifestyle. За словами Наді, в місті їй не вистачало свіжого повітря.

"Ніколи б не подумала, що захочу жити в заміському будинку! Я - людина абсолютно міського лайфстайлу. Але настав момент, коли приїжджаєш після важкого знімального дня в квартиру і так хочеться свіжого повітря. Життя в багатоповерховому комплексі - це непросто, хоча я обожнювала наших консьєржок, ми встигли подружитися. Але життя за містом - ні з чим не зрівняється", - поділилася співачка.

Бажання жити у власному будинку у подружжя з'явилося півтора роки тому, коли вони побачили житло Дмитра Монатика (MONATIK) і його дружини Ірини Демічевої.

"Ми святкували Новий рік з Монатіками. Коли ми приїхали до них, то закохалися в їх будинок. Він дуже милий, біленький, красивий. Ми зрозуміли, що настав момент, коли хочеться тиші і відпочинку - в місті це неможливо", - розповідала Дорофєєва в недавньому інтерв'ю, яке записували в заміському будинку співачки.

  • Надя Дорофєєва вперше розповіла про захворювання, яке її спіткало 9 років тому. Цікаво, що в той момент солістка "Время и Стекло" познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком, музикантом Володимиром Дантесом.
  • Український телеведучий і співак Володимир Дантес, чоловік солістки "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої, відверто розповів про сварки в родині.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях