Лайм

Олег Винник засудив цинічну любов новим треком - каже, накипіло

Нова пісня стане головною в турі артиста у 2020 році

Український хітмейкер Олег Винник презентував новий трек "Шалене кохання", в якому засудив швидкоплинність та цинічність сучасних відносин. Вперше виконати пісню наживо співак має намір вже 21 листопада в столичному Палаці спорту.

Як зазначив артист, в основу пісні увійшли сумні реалії, про які він вирішив більше не мовчати: "Сьогодні любов стала божевільною: холодною, жорстокою, цинічною, швидкоплинною. Озираючись навколо, що ми маємо? Пристрасть, агресію, пошук власної вигоди... Це реалії нашого світу, про які я не можу мовчати, і про які вирішив в алегоричній формі сказати у своїй новій пісні".

У треку "Шалене кохання" можна розчути відгомони естетики 80-х: бадьорий танцювальний ритм і характерний романтичний надрив співака. За словами Винника, нова пісня стане головною в турі 2020 року, який почнеться концертним марафоном містами України з нагоди Дня закоханих та свята весни, а завершиться наступної осені в країнах Європи.

  • Джамала презентувала кліп до пісні "Ціна правди" - саундтреку до однойменного фільму Агнешки Холланд. Фільм вийде в прокат вже 28 листопада і розповість історію валлійського журналіста Гарета Джонса, який першим відкрито заговорив про Голодомор в Україні.
  • Гурт ТНМК і Мінкульт випустили кліп про історію України. У ньому за 5 хвилин та 43 секунди показані ключові події історії нашої країни, починаючи від трипільців і закінчуючи сучасністю.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях