Лайм

Нам не дадуть перше місце - Вікторія Булітко про фінал "Танців з зірками"

Вже цієї неділі актриса студії "Дизель Шоу" позмагається за кубок нового сезону шоу

Вже цієї неділі, 24 листопада, на каналі "1+1" відбудеться фінал шоу Танці з зірками-2019. Як стало відомо з минулого випуску, за кубок змагатимуться три пари учасників - Анна Різатдінова та Олександр Прохоров, Ксенія Мішина і Женя Кот, а також Вікторія Булітко та Дмитро Дікусар (до речі, тут ми голосуємо за найсильнішу пару).

Напередодні фіналу ми списалися з Вікторією Булітко і розпитали її про настрій, темп репетицій, партнера та очікування від майбутнього вечора на проекті. У перервах між тренуваннями актриса гумористичної студії "Дизель Шоу" розповіла, чому спершу не зраділа проходженню до фіналу, чого боялася при знайомстві з Дмитром Дікусаром та на які результати розраховує цієї неділі.

- До фіналу "Танців" менше тижня. Як настрій?

У мене був дуже гарний настрій в неділю, коли виявилося, що ми пройшли до фіналу. У понеділок воно зіпсувалося, тому що я дізналася, скільки всього потрібно підготувати за тиждень. А у вівторок я вже була готова йти в бій (сміється).

- В якому режимі зараз проходять ваші тренування? Скільки витрачаєте на це часу?

Весь час, вільний від репетицій "Дизель Шоу".

- І в такому режимі пройшов весь сезон? Вам напевно довелося тимчасово залишити роботу і звичний ритм життя?

Ні, танці я поєднувала зі зйомками в серіалах і з гастролями "Дизель Шоу". А це означає: багато перельотів і переїздів, багато репетицій ночами і дуже мало сну.

- Залишаючи шоу, деякі учасники зізнаються, що раді цьому. Ради нарешті повернутися до колишнього життя, виспатися і так далі. Ви були раді минулої неділі залишитися на проекті? Чи хотілося до фіналу?

Коли я дізналася, що ми пройшли до фіналу, це було дуже несподівано. У мене з дитинства з танцями не складалося. Але завдяки глядачам, ми з Дімою в фіналі. Це несподівано, але дуже приємно.

- Як спочатку оцінювали свої сили? Чи розраховували дійти до фіналу?

Коли я прийшла на "1+1" з ICTV, то була впевнена, що мене виженуть після першого танцю (сміється). Потім за оцінками журі було зрозуміло, що ми навряд чи будемо успішними. Але для нас багато зробили глядачі. Це вони привели нас до фіналу.

- Що давалося вам в цьому сезоні найважче?

Латиноамериканські танці! Вони швидкі і технічно складні.

- Як вважаєте, в чому секрет успіху?

Напевно, в щирості і максимальної віддачі своїй справі. Багато глядачів писали, що голосують за нас, тому що бачать, як багато ми працюємо.

- Останні кілька тижнів ваші шанувальники, глядачі в YouTube та фоловери в Instagram часто говорять про те, що судді недооцінюють вас і навіть занижують вам бали. Що думаєте з цього приводу?

Я нічого не можу сказати, я ж не суддя. Я танцюю, як можу, на всі свої 100 відсотків.

- Чи вважає Дмитро справедливими оцінки?

Це потрібно запитати у Діми. Але він завжди мене хвалить, підтримує і каже, що я працюю і танцюю на всі 40 балів.

- Як опишите вашого партнера? Чи легко вам було встати в пару з Дмитром Дікусаром?

Спочатку я дуже боялася величезної різниці в зрості. Але коли ми почали репетирувати, це відійшло на другий план. Діма - справжній чоловік: благородний, вихований, працьовитий. І він справжній професіонал своєї справи.

- Чи швидко вам вдалося знайти спільну мову? Чи виникають на репетиціях суперечки? Через що?

У нас жодного разу не було конфліктів. Бувало, я дивилася на інші пари і думала: "Слава Богу, що Діма такий хороший і ніколи на мене не кричить". Він вимогливий і суворий тренер. Але він ніколи мене не ображав.

- Цей сезон "Танців" б'є рекорди по пліткам про закулісні романи. Причому розпускають їх самі ж ведучі та організатори. Вашу пару ця доля оминула. Як вважаєте, чому? Що взагалі думаєте про ці розмови в ефірі?

Так як же оминула! Нам на початку сезону намагалися приписати роман: розповідали, що в Грузію ми не просто так літали. Але це швидко забулося, бо неправда. У нас тільки робочі, танцювальні відносини. Нас з Дімою об'єднує спільна тема: добре станцювати для нашого глядача. Я думаю, глядачам завжди цікаві не тільки танці, а й за лаштунками проекту: інтриги, скандали, розслідування. Хтось щось додумає, а комусь може здатися.

- Як оцінюєте свої шанси в фіналі?

Навіть якщо глядач проголосує за нас максимально, нам не дадуть перше місце, тому що у нас будуть найнижчі оцінки. Максимум - ми отримаємо друге місце.

- Чи побачать глядачі жарти про "Танці" в програмі "Дизель Шоу" після вашої участі? Можливо, вже є якісь ідеї, напрацювання?

Взагалі-то, ми вже ціле відкриття присвятили цій темі в одному з випусків. Все, що було помічено нашими авторами, вилилося в жарти. Легкий стьоб.

  • Не пропускайте бесіду з Джаредом Харрісом, актором серіалу HBO "Чорнобиль". Незабаром після прем'єри фільму ми розпитали його про зйомки в Україні, ролі вченого Валерія Легасова та бажанні відвідати українське місто-привид.
  • Читайте також на The Lime інтерв'ю з актором Денні Трехо. У вересні цього року зірка картин "Мачете" та "Від заходу до світанку" побував на київському фестивалі Comic Con Ukraine 2019.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги:

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях