Лайм

Дочка Джонні Деппа розповіла про виховання в сім'ї знаменитих батьків

20-річна Лілі-Роуз Депп вдячна матері та батьку за свободу і незалежність

Лілі-Роуз Депп розповіла про те, як це - рости в сім'ї двох світових знаменитостей. 20-річна дочка Джонні Деппа і Ванесси Параді зізналася, що її батьки були настільки поблажливими, що у неї просто не було причин для підліткового бунту.

"Мої батьки не були дуже суворими. Вони завжди довіряли мені, дозволяли бути незалежною і приймати свої власні рішення, - сказала Лілі-Роуз сказала в коментарі The Sun. - Насправді не було нічого, проти чого можна було б повстати".

Батьки не стали радити молодій актрисі здобувати вищу освіту.

"Вони обидва кинули школу, коли їм було по 15 років, тому нічого не можуть мені сказати. Я ніколи не вважала університет за мету, - каже дівчина. - Я просто завжди хотіла працювати. У мене не було стимулу продовжувати займатися [навчанням]".

Лілі-Роуз високо цінує підтримку, яку батьки дали їй та її 17-річному брату Джеку під час дорослішання.

"Мої батьки виконали велику роботу, щоб дати мені і моєму братові найбільш приватне виховання, яке у нас могло бути, - сказала вона. - Тому цінувати своє особисте життя і тримати його при собі завжди було важливим для мене. Я насправді не любителька клубів... найбільше на світі люблю дивитися кулінарні шоу".

Актриса і модель, яка наразі зустрічається з 23-річним актором Тімоті Шаламе, додала, що демократичні батьки все ж "тримають її під контролем". Ванесса і Джонні розлучилися в 2012 році після 14 років стосунків. Потім Джонні одружився і розлучився з Ембер Херд, з якою сьогодні судиться через звинувачення в домашньому насильстві.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях