Лайм

Відомий своїми цінами готель Софії Ротару в Криму закрили: названо причину

Заклад у серці Ялти закрили на невизначений термін

Ялтинський готель Villa Sofia, власницею якого є українська естрадна співачка Софія Ротару, закритий на невизначений термін. Заклад, яким керувала невістка артистки Світлана Євдокименко, раніше отримав славу невиправдано дорогого і, як заявляли раніше російські ЗМІ, перебував на межі розорення.

Зараз же на сайті готелю з'явилося повідомлення про тимчасове припинення його діяльності - нібито через реновацію. Повідомляти будь-які новини з цього приводу представники закладу обіцяють у соцмережах.

Готель Villa Sofia з'явився в центрі Ялти більше 10 років тому. Після анексії Криму Росією про візити на півострів Ротару вирішила не говорити, але як стверджували російські видання, постояльці готелю давно не зустрічали там його власницю.

Наскільки відомо, клієнтам готелю пропонувалися на вибір 12 номерів, серед яких є і розкішні апартаменти з видом на море. Ось тільки найдешевший номер категорії люкс міг обійтися відпочиваючому у суму від 16 до 21,5 тис. рублів (10 тис. грн.) "Люкс комфорт" - від 20 000 до 28 000 рублів (11,7 тис. Грн.), "розкішний люкс" - 82 000 рублів (35 тис. грн.).

Примітно, що з появою новин про закриття готелю, в одразу ж заговорили про недавній скандал з артисткою в Росії. Проте повідомлення на сайті - єдине джерело інформації на поточний момент. Нагадаємо, в листопаді у Росії навколо Софії Ротару розгорівся скандал. Цього року співачка повернеться до країни з концертами і візьме участь у "Пісні року", однак місцеві журналісти і телевізійники цю новину зустріли без особливої радості і звинуватили зірку в намірі заробити "російських грошей". Там же артистці пригадали її рішення відмовитися від візитів до РФ після захоплення українських кораблів у Керченській протоці та введення в Україні воєнного стану.

У свою чергу, директор Ротару поспішив запевнити російських пропагандистів, що артистка ніколи не спонсорувала АТО, так як є "миролюбною людиною".

  • Як писав раніше The Lime, українська співачка Ірина Білик виявилася хрещеною матір'ю вбитої у Києві дитини. Артистка присвятила хлопчикові пост в соцмережі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях