Лайм

Ані Лорак в новому кліпі засвітила груди, але фанам це не сподобалося: відео

Режисером відеоряду виступив Алан Бадоєв

Співачка Ані Лорак презентувала кліп на свою пісню "Ми нарушаем", яка увійшла в новий альбом артистки "За мечтой".

Прем'єра відео відбулася 4 грудня на YouTube-каналі виконавиці. Режисером відеоряду виступив іменитий кліпмейкер Алан Бадоєв.

Ані Лорак змінила в кліпі кілька сексуальних нарядів і навіть з'явилася без одягу. 41-річна співачка з'явилася в кадрі в короткій спідниці і топі, який злегка оголив її груди. А сукня в білизняному стилі підкреслила її витончену фігуру.

Однак не всім шанувальникам співачки сподобалися нескромні образи зірки. Багато хто вважає, що Ані Лорак має шикарний голос, і їй не потрібно роздягатися в кадрі.

"Мда, але груди можна було і не показувати так явно, для чого голос є, нічого доводити не потрібно", "Самий огидний її кліп, чого так скромно краще вже голою зніматися", "Чим більше років - тим, менше одягу", "Вибачте, але це не хочеться переглядати, .. ми і так знаємо що фігура Ані красива", - пишуть коментатори під роликом.

  • Раніше ми писали, що Ані Лорак потрапила в ТОП-100 найсексуальніших жінок Росії. Співачка в рейтингу бере участь з 2008 року, причому в минулому році зайняла 7 місце. Але зараз поступилася цілих 18 пунктів (25 місце).
  • Також в мережі обговорюють вихід у світ Ані Лорак і її нового бойфренда Єгора Гліба. Закохані відвідали модний показ в Італії.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях