Лайм

Проміняв кокаїн на шоколад: Роббі Вільямс розповів про зміни у способі життя

Співак не приховує, що страждав від багатьох згубних залежностей

Роббі Вільямс зізнався, що соромиться свого колишнього способу життя, і задоволений тим, що відмовився від "кокаїну і стриптизерок". Про це 45-річний співак розповів в інтерв'ю на радіо Nova FM .

"Зараз мені за це ніяково. Раніше це були кокаїн і стриптизерки, а тепер - шоколад і кальмари. Але я люблю життя", - сказав Вільямс про свій тверезий спосіб життя.

Роббі вирішив відмовитися від розгульного життя на прохання своєї дружини, американської актриси Айди Філд, на якій одружився дев'ять років тому. 40-річна Айда також попросила його кинути курити.

"Я не хотів цього робити. Але просто зрозумів, що повинен змінити своє ставлення до цього", - сказав він про свою відмову від сигарет.

Виступаючи в жовтні в подкасті WW Wellness That Works, Роббі заявив, що помер би, якби не змінив свій спосіб життя.

"Я знав, що повинен вжити заходів або помру", - зізнався він, додавши, що міняв своє життя "маленькими кроками".

"Вас збивають з коня так багато разів - кожного дня, кожну хвилину і секунду, а ви просто продовжуєте підійматися на коня. Потім показник того, хто ви є, де ви знаходитеся і як ставитеся до себе і до життя стає краще. Але це важке подорож", - сказав співак.

Зірка стверджує, що виявив схильність до залежностей ще в підлітковому віці, і протягом усього дорослого життя намагався залишатися тверезим.

"Я можу бути залежним від усього, - сказав він. - Я залежний від дуже багатьох речей, і повинен дбати про це, інакше у мене виникають проблеми".

  • Джастіна Тімберлейка сфотографували, коли він тримався за руки зі своєю колегою по фільму Алішею Уейнрайт. Тепер актору і музиканту довелося вибачатися перед дружиною за "п'яну близькість".
  • Подруга Кіану Рівза пояснила, чому не фарбує сиве волосся. Олександра Грант рада, що кожна жінка може обрати, як вона хоче виглядати в будь-якому віці.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях