Лайм

Вагітна Ешлі Грем з'явилася на сторінках іменитого глянцю без білизни: фото

Результатом фотозйомки модель поділилася в Instagram

32-річна plus-size модель Ешлі Грем, яка зовсім скоро народить первістка, стала героїнею січневого номера американського Vogue. Знаменитість з'явилася на обкладинці глянцю, а також її фото прикрасили сторінки іменитого журналу.

Кілька знімків модель опублікувала на особистій сторінці в Instagram. "Обкладинка Vogue! На честь інклюзивності, матері, вагітності та любові - це так сюрреалістично. Я мріяла про цей момент всю свою кар'єру, адже я була моделлю з каталогів, що живе в Небрасці два десятиліття тому", - написала Ешлі.

У своєму пості Грем також подякувала фотографа Енні Лейбовіц за те, що змусила її відчути себе "справжньою вагітної богинею".

На сторінках глянцю модель з'явилася в обіймах свого чоловіка Джастіна Ервіна. На знімку Ешлі зображена в одній сорочці і без білизни.

Нагадаємо, що про вагітність plus-size моделі стало відомо в серпні цього року. Знаменитість разом з чоловіком опублікувала відео, де повідомили про майбутнє поповнення в родині.

  • Раніше Ешлі Грем випадково розкрила стать майбутньої дитини. Це сталося на шоу Елен Дедженерес. В ході випуску телеведуча задавала моделі питання, на які потрібно швидко відповідати.
  • Зірка картини Люка Бессона "5 елемент" Мілла Йовович розповіла, як протікає вагітність і показала свої нові форми.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях