Лайм

Дочка Мадонни оголилася на виставці сучасного мистецтва з групою чоловіків і жінок

23-річна Лурдес Леон взяла участь у відвертому перфомансі

Старша дочка Мадонни Лурдес Леон вміє епатувати публіку не гірше знаменитої матері. 23-річна дівчина оголилася для перфомансу, що імітує оргію на виставці сучасного мистецтва Art Basel у Флориді.

Лурдес з'явилася на заході у вузькій сукні з мереживним ліфом, але незабаром зняла костюм: від повної наготи її захищали вузькі стрінги тілесного кольору і наклейки, що прикривали груди. Дівчина приєдналася до групи людей в аналогічному вбранні.

На відео, опублікованому в Instagram головним редактором модного журналу L'Officiel, видно, як ледь одягнені чоловіки і жінки корчаться в удаваному екстазі протягом п'яти довгих хвилин, поки глядачі в захисних комбінезонах дивляться на сцену.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від PETERDAVIS (@peterdavisnyc)

Виставу "Любов різна" організував іспанський бренд Desigual разом з перформеркою з Барселони Карлотою Герреро.

"Це спектакль, створений під керівництвом @carlota_guerrero для демонстрації найбільш знакових творів Desigual 2020 року, - пояснив бренд в Instagram. - Вистава, в якій каталонська художниця зачіпає найголовніший і універсальний акт любові: поцілунок. Будь ласка, поділіться цим посланням любові, мультикультуралізму та різноманіття".

"Це тривало, можливо, п'ять хвилин, але здавалося, що набагато довше. Було дивно, тому що люди підбадьорювали учасників", - написав у соцмережах редактор L'Officiel.

Лурдес Леон не вперше оголюється на публіці. У 2018 році на показі Gypsy Sport вона пройшлася по подіуму топлес, і груди дівчини прикривали лише кілька стратегічно розташованих черепашок.

  • "Голодний художник" з'їв в галереї відомий арт-банан за $ 120 тисяч. Чи доведеться йому відповідати за свій вчинок перед законом, поки не відомо.
  • MARUV нарядила реперку Alyona Аlyona в латекс для спільного фото. Співачки блиснули фігурами в обтягуючих комбінезонах.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях