RU  UA

Зірки

В очікуванні снігу: Дженніфер Еністон порадувала соцмережі милим дитячим фото

Пухкі щічки майбутньої зірки безумовно заслуговують на увагу

У надпопулярному Instagram Дженніфер Еністон поповнення: зірка поділилася чарівним дитячим фото, у якого є всі шанси зібрати за добу 2 мільйони лайків.

"Каліфорнійська шапочка, - підписала 50-річна актриса знімок. - Впевнена, в той момент я мріяла про сніг".

Під постом Дженніфер зібралося чимало коментарів, у тому числі й від знаменитих друзів актриси. Серед них - Лора Дерн, Марія Шарапова і Кейт Хадсон, які приєдналися до дружнього хору поціновувачів щічок Еністон.

Раніше зірка зізналася, що завела Instagram, щоб допомогти в просуванні свого нового серіалу "Ранкове шоу", в якому грає разом з Різ Уізерспун. Також актриса сподівається посилити контроль над тим, які частини її особистого життя будуть оприлюднені.

"Люди і так весь час копаються в моїй нижній білизні. Але тепер я можу вирішити, яку пару [трусиків] їм показати", - пожартувала вона.

  • Тренер 50-річної Дженніфер Еністон розкрив секрет її стрункої фігури. Ви і так про це здогадувалися, але не зайвим буде нагадати, що справа не в одних лише тренажерах і салатах.
  • Дженніфер Еністон стала однією з номінантів на премію Гільдії кіноакторів США. Ось повний список зірок, чия гра в 2019 році сподобалася їх колегам найбільше.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.