RU  UA

Зірки

Щасливі разом: Сергій і Сніжана Бабкіни прикрасили обкладинку відомого глянцю

Зіркова пара також розкрила деякі подробиці їхнього сімейного життя

Зіркова пара Сергій і Сніжана Бабкіни стали героями свіжого випуску журналу "Наталі". Подружжя прикрасили обкладинку глянцю, знялися в стильній фотосесії, а також розповіли про свою сім'ю.

У бесіді з виданням Сніжана розповіла, який Сергій батько. Як відомо, пара виховує трьох дітей: Артура (13 років), Веселіну (9 років) і Єлисея (6 місяців).

"Я можу спокійно залишити на Сергія немовля і поїхати на кілька годин у своїх справах, зовсім не переживаючи за них. Сергій дуже люблячий батько, іноді навіть занадто! Він любить безмірно!", - розповіла танцівниця.

Музикант в свою чергу зізнався, що Сніжана дуже любляча, уважна і вимоглива мама, яка завжди відстоює права дитини.

"Вона дуже трепетно ставиться до життя своїх дітей. Для неї це найцінніше, це центр життя, це ядро, яке все освітлює. І все, що вона робить, все її життя націлене на майбутнє своїх дітей", - зазначив Сергій.

Сніжана також розповіла, що Сергій дуже емоційний, тому в їхній родині часто виникають суперечки.

"Він дуже емоційний, творчий і дуже любить посперечатися, а я його підтримую в цьому. Мені здається, що ми раз у два дні обов'язково сперечаємося. Більшість наших рішень якраз і народжуються в суперечках, іноді в супергострих. Це природно, і я до цього нормально ставлюся", - зізналася дружина музиканта.

  • Сергій Бабкін під час свого концерту в Києві підготував глядачам справжній сюрприз - дует зі своєю коханою дружиною Сніжаною. Для танцівниці це був дебют на музичній сцені.
  • Також музикант відверто розповів про кризовий період в шлюбі зі дружиною, який ледь не закінчився розлученням.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.