Лайм

Обійми та ніжні поцілунки: Маша Єфросиніна поділилася неймовірно зворушливим відео з чоловіком

Фанати телеведучої розчулились

Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв в шлюбі вже 16 років, але це не заважає їм зберігати любов і романтику у стосунках. На доказ цього телеведуча опублікувала в Instagram неймовірне миле відео.

На кадрах ролика подружжя ніжаться на дивані, обіймаючись і цілуючись. В кінці відео до батьків приєднується їх синочок Олександр і ніжно цілує маму. На тлі грає різдвяна мелодія, додаючи ролику атмосферу свята і домашнього затишку.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)

Тимур і Маша зображені в кадрі в парних картатих піжамах зі святкової колекції бренду одягу Mashsh, який створила Єфросиніна.

Шанувальники телеведучої написали в коментарях, що давно не бачили такої милоти.

"Як це мило. Я не можу перестати переглядати його знову і знову", "Таке задоволення за вами спостерігати. Будьте щасливі завжди", "Так душевно і стільки кохання", "Яке задоволення спостерігати за вашою світлою парою", "Спасибі, що показали ваші почуття, це так зворушливо", "Це називається кохання", - пишуть фанати під постом Маші.

  • Раніше Маша Єфросиніна розповіла, як вона дізналася про безпліддя. За словами телеведучої, яка сьогодні виховує двох своїх дітей, у важкий момент її дуже підтримував чоловік.
  • Українська телеведуча Маша Єфросиніна до шлюбу з чоловіком зіткнулася з насильством у стосунках. Вона не терпіла побиття, а була жертвою психологічного приниження.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.