Лайм

Регіна Тодоренко і Влад Топалов влаштували однорічному синові першу фотосесію

Подружжя вперше знялися з первістком для глянцю

Зіркове подружжя Регіна Тодоренко і Влад Топалов разом з сином стали героями новорічного номера російського журналу OK!. Для однорічного Майкла це перший досвід зйомки для глянцю.

Щаслива сім'я прикрасила обкладинку видання, а також їх фото з'явилися на сторінках глянцевого журналу. "Наша перша новорічна зйомка! Наша весела сімейка! Люблю вас, мої ведмеді", - написав під одним зі знімків Влад, додавши, що фотозйомка пройшла легко і дуже швидко.

У бесіді з виданням Регіна і Влад розповіли про те, як змінилося їхнє життя після народження первістка, на чому тримається їх тандем і навіщо Майклу потрібен власний водій.

"Мені доводиться вдосконалюватися в якомусь плані, - говорить Регіна, - тому що потрібно налагодити свій графік і окремо графік Майкла, тому що у нього вже є свої заняття спортивні: гімнастика, басейн. Зараз ми підемо в школу розвитку, на масаж. мені здається, йому вже потрібен окремий водій - він у нас вже зайнятий хлопець".

  • Раніше Регіна Тодоренко і Влад Топалов зворушливо привітали сина з днем народження. 5 грудня Міші, якого батьки називають на американський манер Майклом, виповнився рік.
  • Також телеведуча прокоментувала наркотичне минуле свого чоловіка. Регіна зізналася, що родичі Влада радили їй бігти від нього, оскільки знали про його темне минуле.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях