Лайм

Дзідзьо показав своє дитяче фото, на якому його не впізнати

В якому році зроблений знімок, артист не уточнив

Соліст гурту DZIDZIO Михайло Хома, він же Дзідзьо, вирішив приємно здивувати своїх шанувальників, опублікувавши дитячий знімок.

Фотографію з особистого архіву співак опублікував на своїй сторінці в Instagram. На фото майбутній артист позує на тлі ялинки в своєму першому костюмі. У підписі до знімка Дзідзьо поділився кумедною історією, пов'язаною з цим нарядом.

"Це мій перший костюм, який мама купила мені у львівському ЦУМі для мого першого виступу на телебаченні в новорічному вогнику. Я виконував пісню з репертуару Робертіно Лоретті O Sole Mio. Коли я одягнув новий костюм, мої високі ноти забриніли як гірський ручай. Від солідності я так напружував груди, що чуть не тріскав на всю Львівську область. Але скажу вам чесно: дівчатам це дуже подобалось", - поділився спогадами артист.

Фанатів Дзідзьо потішив знімок і вони почали жартувати: "А борода де?", "Ти що, без бороди тоді співав?", "Який гарний блондин", - пишуть коментатори. Також були й ті, хто написав, що на цьому фото Михайла майже не впізнати.

  • Раніше свій дитячий знімок показала вокалістка популярного українського гурту KAZKA Олександра Зарицька. На фото майбутня співачка сидить на кріслі-гойдалці і щасливо сміється.
  • Також дивіться, як в дитинстві виглядала американська акторка, зірка серіалу "Друзі" Дженніфер Еністон. Шанувальники відразу назвали Джен "лялечкою", "пірожечком" і "мілашкою".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях